Składniki:
10 dag korzenia selera (2 plastry)
1 łyżka oliwy z oliwek
3 kromki chleba, np. graham
1 łyżeczka czarnuszki
sól, czarny pieprz, majeranek
Pomóż w rozwoju naszego portalu
Reklama
Adobe Stock
Bądź na bieżąco!
Składniki:
10 dag korzenia selera (2 plastry)
1 łyżka oliwy z oliwek
3 kromki chleba, np. graham
1 łyżeczka czarnuszki
sól, czarny pieprz, majeranek
Pomóż w rozwoju naszego portalu
Pełna treść tego i pozostałych artykułów z NIEDZIELI 15/2025 w wersji drukowanej tygodnika lub w e-wydaniu .
Niedziela Ogólnopolska 44/2016, str. 58
fotolia.com
Kiedy szukamy pomysłu na proste, choć niebanalne danie mięsne, możemy zrobić nadziewane roladki, tzw. szwajcary. Doskonale pasują zarówno na przyjęcie, jak i na codzienny obiad. Przepis od p. Marii Błaszczyk z Szarlejki k. Częstochowy.
Adobe Stock
Pro-liferka, dziennikarka, członek zarządu Polskiego Stowarzyszenia Obrońców Życia Człowieka, doradca życia rodzinnego, współautorka serii podręczników do wychowania do życia w rodzinie Magdalena Guziak-Nowak opisuje wstrząsającą relację ze szpitala w Oleśnicy.
ks. Rafał Witkowski
Bp Tadeusz Lityński
Biskup Diecezjalny Tadeusz Lityński składa wszystkim Diecezjanom i Czytelnikom Niedzieli zielonogórsko-gorzowskiej życzenia z okazji Uroczystości Zmartwychwstania Pańskiego.
Reklama
Aspekty
Wiara
Kościół
Kościół
Wiadomości
Wiadomości
Wiadomości
Kościół
Kościół